a r t i k e l 2 : 3 8   ||   M e l d p u n t

Meldpunt Belangengroep artikel238.nl

Gezond verstand APV Emmen

Hebt u klachten over carbidschieten? Meldt het hier

Indien u overlast ervaart van het carbidschieten in uw omgeving dan kunt u zoals de voorzieningenrechter concludeerde daartegen geen bezwaar maken. Tegen de geluidsoverlast of tegen overtredingen van de APV regels is geen bezwaar mogelijk. De gemeente heeft dit juridisch geblokkeerd. Of dit stand houdt in de bodemprocedure bij de bestuursrechter of in bijvoorbeeld een civiele procedure of bij de Nationale Ombudsman is nog maar zeer de vraag. Wij verwachten van niet.

De toekomst zal dit gaan uitwijzen.

U kunt voorlopig alleen op oudejaarsdag bellen met de gemeente of politie en uw klacht daar neerleggen, de kans dat er dan iets gaat gebeuren is vrijwel nihil.

Zelfs als er sprake is van een levensbedreigende situatie zoals in Zwartemeer speelt zal de gemeente niet handhavend optreden

Wij zijn bezig met een bodemprocedure en kunnen alle meldingen van klachten wel meenemen in die procedure, ook die van u. Het kost u verder niets, ook niet als wij de zaak tegen de gemeente mochten gaan verliezen, en u hebt dan de zekerheid dat er daadwerkelijk iets met uw klacht gebeurt.

Een melding doen op onze website werkt als volgt: U vult het formulier in en verzend dit. Vervolgens krijgt u een mail in de door u opgegeven mailbox waarop u uw melding kunt bevestigen. Dit voorkomt dat grappenmakers misbruik gaan maken van ons formulier.Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons in veilige handen. Nooit zullen wij zonder uw uitdrukkelijke toestemming deze gegevens publiceren of vrijgeven aan derden.

De beveiligingscode voorkomt dat handige jongens fake meldingen kunnen doen vanuit een script, een machine kan namelijk geen variabele berekening beredeneren. Dat kan een mens wel.

Een melding ingeven

CAPTCHA Image REFRESH Image

Formulier Velden

   = VERPLICHT

   = OPTIONEEL KOPIE MAIL

   = OPTIONEEL BIJLAGE
Gezond verstand APV Emmen Gezond verstand APV Emmen Gezond verstand APV Emmen

Burger initiatief


artikel238.nl


Belangengroep carbidoverlast

Gemeente Emmen

Nederland

©   Belangengroep artikel238.nl. Alle rechten voorbehouden.